Кошик
Знижка -10%  військовослужбовцям та їх сім’ям

Знижка -10% військовослужбовцям та їх сім’ям

16.10.2023
1

Ми дякуємо нашим захисниками та захисницям, Ви боретеся за нашу свободу та незалежність, ризикуючи власним життям, даючи українцям можливість жити та працювати.

З вдячністю за вашу самовідданість офіційний інтернет-магазин компанії Navin надає знижку -10% на всі моделі водяних та електричних рушникосушарок власного виробництва.

Знижка доступна для всіх військовослужбовців та їх членів сімей*.


Як отримати знижку:

1. Обирай необхідну модель рушникосушки на офіційному сайті:  navin.ua

2. При оформленні покупки онлайн зазнач у полі "Коментар" про бажання отримати знижку для ЗСУ і надай необхідну інформацію менеджеру під час підтвердження замовлення.

Дякуємо, що виборюєте незалежність України!


До числа осіб, яким може надаватися знижка, ми відносимо:

  • Військовослужбовців Збройних сил (включно з силами ТРО), Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Служби безпеки України та деяких інших спеціальних служб та підрозділів Сил оборони, курсантів військових училищ, бійців ДСНС (Держслужби з надзвичайних ситуацій).
  • Також знижка надається членам ДФТГ (добровольчих формувань територіальних громад, тобто «тероборонцям», що не входять в ЗСУ) та УБД – учасникам бойових дій, при наданні відповідних чинних посвідчень.
  • Знижку можуть отримати ті, хто може документально підтвердити, що їх близький родич є представником вище перерахованих структур.
  • Сім'ї загиблих захисників.

 * знижка не надається на акційні товари.

Відгуків1

Написати відгук

icon_callback icon_viber icon_teleg