Кошик
Переваги використання водяної рушникосушарки від Navin

Переваги використання водяної рушникосушарки від Navin

03.03.2023
2

Привіт, друзі!

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами кількома перевагами використання водяної рушникосушарки від Navin в вашій ванній кімнаті.

Водяні рушникосушарки Navin виготовлені з нержавіючої сталі, що забезпечує їм стійкість до механічних пошкоджень та антикорозійні властивості. Товщина стінки рушникосушки становить 2 мм, що забезпечує високу тепловіддачу та  дозволяє вам швидко та легко сушити рушники, не залежно від їх розміру.

Використання тільки високоякісної нержавіючої сталі та професіоналізм наших зварювальників надають нашим рушникосушаркам здатність витримувати високий тиск до 25 бар і працювати в екстремальних умовах.

Поліровані поверхні рушникосушарок Navin надають їм елегантний зовнішній вигляд та дозволяють гармонійно вписатися в будь-який дизайн ванної кімнати. Водяні рушникосушарки також є додатковим джерелом обігріву ванної кімнати. Крім того, вони запобігають розвитку грибків та плісняви у ванній кімнаті, що дозволяє зберегти її чистоту та гігієну.

Інша чудова риса наших рушникосушарок полягає в тому, що вони не потребують електроєнергії, що дозволяє зекономити вам на рахунках за електроенергію. Встановивши  додатково крани для рушникосушарок , або терморегулятори – ви зможете регулювати температуру рушникосушарки, та також заощаджувати на опаленні.

Довговічність  та  доступна вартість  водяних рушникосушарок Navin робить їх ідеальним вибором для будь-якої ванної кімнати.

Тож не зволікайте!

А про недоліки  усіх водяних рушникосушарок давайте поговоримо в коментарях під цім постом. Запрошуємо до діалогу ⬇️

Відгуків2

Написати відгук

icon_callback icon_viber icon_teleg