Кошик

Новини від компанії Навін

Участь у виставці WARSAW HVAC EXPO 2024
Участь у виставці WARSAW HVAC EXPO 2024
0
З 27 до 29 лютого компанія NAVIN взяла участь у виставці WARSAW HVAC EXPO 2024, представивши свої інноваційні рушникосушарки. Участь у заході була вкрай успішною для NAVIN:   1. Протягом трьох днів стенд NAVIN відвідала значна кількість відвідувачів, які виявляли інтерес до нашої продукції; 2. Ми провели низку результативних зустрічей з нинішніми та потенційними партнерами; 3. Компанія здобула багато цінної інформації щодо тенденцій, що дасть нам змогу вдосконалювати продукцію та..
Navin та освітня програма "Global E-commerce Access": Поглиблене Вивчення, Інновації та Розвиток на Міжнародному Ринку
Navin та освітня програма "Global E-commerce Access": Поглиблене Вивчення, Інновації та Розвиток на Міжнародному Ринку
0
Завдячуючи участі у програмі Global E-commerce Access, український бренд Navin зробив значний крок уперед на шляху до успіху. Ця ініціатива, створена мережею центрів підтримки підприємців "Дія.Бізнес", визначається як ключовий інструмент для розвитку українських бізнесів на міжнародному ринку. Команда Navin отримала унікальну можливість поглибленого вивчення електронної комерції, розробки ефективних стратегій експорту та здобуття знань щодо новітніх технологій. Участь у програмі дозволила ..
Новинка на ринку - тримач для рушників від Navin
Новинка на ринку - тримач для рушників від Navin
0
Компанія Navin представляє новинку на ринку – зручний і практичний тримач для рушників. Аксесуар виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі, що гарантує його довговічність і міцність. Тримач легко кріпиться на будь-яку плоску поверхню без додаткових інструментів, за допомогою двостороннього скотчу. Він гармонійно впишеться в будь-який дизайн і допоможе розв'язати проблему зі зберіганням рушників на кухні або у ванній кімнаті. Основні характеристики: Матеріал: нержавіюча сталь ..
Додаткова знижка -10%  військовослужбовцям та їх сім’ям.
Додаткова знижка -10% військовослужбовцям та їх сім’ям.
1
Ми дякуємо нашим захисниками та захисницям, Ви боретеся за нашу свободу та незалежність, ризикуючи власним життям, даючи українцям можливість жити та працювати. З вдячністю за вашу самовідданість офіційний інтернет-магазин компанії Navin надає знижку -10% на всі моделі водяних та електричних рушникосушарок власного виробництва. Знижка доступна для всіх військовослужбовців та їх членів сімей*. Як отримати знижку: 1. Обирай необхідну модель рушникосушки на офіційному сайті: &nbs..
NAVIN зареєстровано партнером державної програми «єВідновлення»
NAVIN зареєстровано партнером державної програми «єВідновлення»
2
Друзі, з вересня 2023 року компанію NAVIN зареєстровано партнером державної програми «єВідновлення». Тож громадяни України, які є власниками пошкодженого житла внаслідок бойових дій, зможуть придбати у нашому інтернет-магазині рушникосушку для ванної кімнати, ще на стадії ремонту за допомогою державної програми «єВідновлення». Розрахунок покупцями проводиться виключно зі спеціальної банківської картки «єВідновлення» на нашому офіційному сайті: www.navin.ua Детальніше про програму: https..
Новинка від Navin - електрична рушникосушка Avalon!
Новинка від Navin - електрична рушникосушка Avalon!
3
Зустрічайте новинку від Навин!!!  Надихаючись міфологією про короля Артура та рицарів круглого столу, наші інженери розробили рушникосушку, яка поєднує в собі міць та довершеність рицарського щита. Її елегантний дизайн нагадує про благородство та могутність лицарів Короля Артура. І ім’я їй – Avalon. Переваги рушникосушки Navin у ванній кімнаті це комфорт і практичність! Плануєте ремонт ванної кімнати? Задумайтеся про рушникосушку від Navin, яка може забезпечити вашій в..
Інвестиції в знання завжди дають найбільший прибуток
Інвестиції в знання завжди дають найбільший прибуток
0
«Інвестиції в знання завжди дають найбільший прибуток». Це висловлювання Бенджаміна Франкліна вже не в перший раз має своє підтвердження в дії. Отже ми не зупиняємось в навчанні, бо ми не тільки виробляємо, але і продаємо. Наша компанія доволі успішно реалізує свої вироби на ринку України та Європейського союзу. Для більш успішного просування продукції TM Navin, співробітники компанії з успіхом пройшли курс PRO_Export: продавай глобально від Школа бізнесу Нова Пошта. ..
Кредит від Нової пошти
Кредит від Нової пошти
0
Сподобався товар, але не вистачає грошей? Купуйте його в кредит! Без кредитної картки та довідки про доходи. Замовте доставку з післяплатою до Нової пошти та оформіть кредит прямо у відділенні.   Як це зробити: 1.  Дізнайтеся свій кредитний ліміт у відділенні або у додатку Нової пошти. 2.  Замовте обраний товар з післяплатою до відділення Нової пошти. 3.  Прийдіть отримувати з паспортом, кодом та телефоном, на який оформлено замовлення. 4.  Скажіт..
Переваги використання водяної рушникосушарки від Navin в вашій ванній кімнаті.
Переваги використання водяної рушникосушарки від Navin в вашій ванній кімнаті.
2
Привіт, друзі! Сьогодні ми хочемо поділитися з вами кількома перевагами використання водяної рушникосушарки від Navin в вашій ванній кімнаті. Водяні рушникосушарки Navin виготовлені з нержавіючої сталі, що забезпечує їм стійкість до механічних пошкоджень та антикорозійні властивості. Товщина стінки рушникосушки становить 2 мм, що забезпечує високу тепловіддачу та  дозволяє вам швидко та легко сушити рушники, не залежно від їх розміру. Використання тільки високоякісної нержавіючої с..
З Днем Збройних Сил України!
З Днем Збройних Сил України!
0
Вітаємо кожного, хто боронить нашу Україну! Ми пишаємося стійкістю і героїзмом з якими ви захищаєте нашу країну. Ви КРАЩА АРМІЯ світу!!! Дякуємо вам за наші життя та бажаємо всім нашим захисникам повернутися до дому живими!!! Нових перемог! Слава ЗСУ!!! ..
icon_callback icon_viber icon_teleg